Parça Taşıma

Robot uygulama alanlarından biri olan parça taşıma, genellikle bant sistemi olan olan üretim alanlarında, parçaların sürekli olarak taşınması gibi rutin işlerde kullanılmaktadır. Burada parçadan kastedilen bir çimento torbası olabileceği gibi bir sac ya da bir plastik parçada olabilmektedir.

İnsanların sürekli olarak yaptıkları rutin işlerde, belli bir süre sonra verim azalmaya ve hata sayılarının artmaya başlaması bir gerçek olarak karşımıza çıkmaktadır. Çalışandan elde edilen verimin düşmesi ile beraber, üretim kısmında da yaşanan kaybın engellenmesi için robotlu otomasyon sistemine geçmek üreticiler için kaçınılmaz bir hale gelmiştir. Bazı zamanlarda insanların kaldıramayacağı ağırlıkta ya da büyüklükte olan parçaların robotlarla yapılması her açıdan daha sağlıklı üretim imkanı kazanılmasına yardımcı olmaktadır. Daha önceden programlaması yapılmış olan endüstriyel robotlar, aralıksız olarak üretim veriminin korunmasına yardımcı olurlar.

Taşınacak ürünün ağırlığına, büyüklüğüne ve robotun uzanacağı mesafeye göre değişik boyutlarda robotlar parça taşıma işleri için programlanırlar. Burada önemli olan kısım ise en verimli şekilde robot uygulamasının sisteme dahil edilmiş olmasıdır.

Uygulama robotlarınızı taşımak istediğiniz parçalara göre uyarlıyoruz. Burada yükün bir kaç gram ya da bir ton ağırlığında olmasının hiçbir önemi yok. Müşteri talepleri doğrultusunda farklı parçalar için farklı tesisler kurarak, taşıma konusunda sizlere desteğimizi her zaman sürdürüyoruz.

Çalışmamız;

Destek Hattı
0 224 211 30 33
info@unirob.com.tr

Kişisel Verilerin Korunması